Falcao, Monaco'ya dönüyor

Falcao, Monaco'ya dönüyor
- Chelsea'de kiralık olarak oynayan Falcao:"Monaco beni takımda görmek istiyor. Gelecek sezon takımıma döneceğim gibi görünüyor"


İSTANBUL (AA) - İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'de kiralık olarak oynayan Kolombiyalı golcü Radamel Falcao, gelecek sezon kulübü Monaco'ya döneceğini söyledi.

Arjantin basınına yaptığı açıklamada, River Plate'in kendisiyle ilgilendiğine yönelik iddialara açıklık getiren Falcao, "Monaco beni takımda görmek istiyor. Kulübümle iki senelik kontratım daha var. Gelecek sezon takımıma döneceğim gibi görünüyor." ifadelerini kullandı.

River Plate'in yanı sıra Brezilya, Çin ve Meksika'dan transfer teklifleri aldığını belirten 30 yaşındaki golcü, "Kariyerime Avrupa'da devam etmek istiyorum. Monaco'ya benzer kulüplerin, benim gibi futbolculara yaptığı yatırımların karşılığını almak istemesi normal. Şimdi de yapılan bu yatırımın karşılığını performans olarak bekliyorlar." değerlendirmesinde bulundu.

Kariyerine ülkesinin Lanceros Boyaca takımında başlayan Falcao, Arjantin'de River Plate, Portekiz'de Porto formaları giydikten sonra 50 milyon avro bonservis bedeliyle İspanya'nın Atletico Madrid ve 60 milyon avro karşılığında Fransa'nın Monaco ekibine transfer olmuştu.

Kolombiyalı futbolcu, son iki sezondur kiralık oynadığı Manchester United ve Chelsea'de 41 maçta 5 gol atabildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.