Far Cry 4 satışta

Far Cry 4 satışta
Ubisoft Far Cry 4’ün satışa çıktığını açıkladı

Ubisoft 2012’nin 1 nolu shooter oyununun devam oyunu Far Cry 4’ün tüm dünyada PlayStation 4 ve PlayStation 3 bilgisayar eğlence sistemleri, Microsoft Xbox One, Xbox 360 oyun ve eğlence sistemleri ve Windows PC için satışa çıktığını açıkladı .

Diğer Ubisoft stüdyolarının işbirliğiyle Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen ve tümünün yeni ve devasa bir aleni dünyada önceki Far Cry 4’te oyuncular günümüze kadarki en etkileyici Far Cry deneyimini yaşayacaklar. Far Cry® 4’te oyuncular kendilerini Himalayaların kendi kendini atamış despot bir kral tarafından yönetilmektde olan soluk kesici, tehlikeli ve deli bir bölgesi olan Kyrat’ta bulacaklar. Oyuncular bir çok fazla değişik silah, vasıta ve hayvan kullanarak bu egzotik aleni dünyada kendi hikayelerini yazacaklar.

Far Cry 4 Companion Uygulaması Arena Master da hem tabletler, hem de akıllı telefonlar için iOS ve Android’de indirilebilecek.

Far Cry 4’teki Noore’s Arena’da şan ve ün için savaşçılık yeteneklerinizi kanıtlayacaksınız. Tezahürat yapan kalabalıkların saygısını kazanacak ve hem insanlara, hem de hayvanlara karşı yalnızca bir bir kişinin hayatta kalabileceği bu arenada dövüşerek hayatta kalma isteğinizi göstereceksiniz. Mobil cihazlardaki Arena Master Companion Uygulaması sayesinde oyuncular aleni dünyayı gezebilecek, kendi ağılları için hayvanlar ya da paralı askerler toplayabilecek ve onları oyunun konsol ya da PC versiyonunda oynayan başka oyunculara karşı dövüşmek üzere gönderebilecekler. Oyuncular iPad ya da Android cihazlarından, internet bağlantısı olan her yerden arkadaşlarına Far Cry 4 arena meydan okumaları gönderebilecek ve ilerlemelerini paylaşabilecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.