Fark Kocaman

Fark Kocaman
Mesut Bakkal dönemindeki 7 maçta 6 puan alan Torku Konyaspor, Aykut Kocaman döneminde şaha kalktı ve 5 maçta topladığı 10 puanla göz doldurdu.

Mesut Bakkal dönemindeki 7 maçta 6 puan alan Torku Konyaspor, Aykut Kocaman döneminde şaha kalktı ve 5 maçta topladığı 10 puanla göz doldurdu

Spor Toto Süper Lig’de 2014-2015 sezonuna Mesut Bakkal’ın teknik patronluğunda giren Torku Konyaspor yaşanan hayal kırıklığının ardından takımı 8. haftada Aykut Kocaman’a emanet etmişti. 8 yıl aradan sonra yeniden yeşil-beyazlı ekibin başına geçen Kocaman kısa sürede farkını hissettirdi ve temsilcimizi adeta ayağa kaldırdı.

KOCAMAN FAKTÖRÜ

Bakkal döneminde 4’ü deplasmanda olmak üzere 7 maça çıkan temsilcimiz bu maçlarda 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Attığı 5 gole karşın kalesinde 7 gol gören temsilcimiz, Aykut Kocaman ile yeni bir sayfa açarken bu sayfayı 3 galibiyet ve 1 beraberlikle süsledi. Bu dönemde tek yenilgisini deplasmanda Trabzonspor’a karşı alan temsilcimiz kalesinde de sadece bu maçta gol gördü. Diğer 4 maçı gol yemeden bitiren Torku Konyaspor, Kocaman döneminde 7 gol atıp 3 gol yiyerek averajını da -2’den +2’ye çevirdi.

CAMİA UMUT DOLU

Özellikle iç sahada etkili bir performans ortaya koyan temsilcimiz sergilediği futbolla da gelecek adına camiaya umut veriyor. Aykut Kocaman’ın takımın kimyasını değiştirdiğini ifade eden sporseverler, yeşil-beyazlı ekibin ligin ilk devresini hedeflenen noktada tamamladığı takdirde ikinci yarıda çok daha iyi sonuçlar alacağına ve ligi de iyi bir noktada tamamlayacağına inanıyor. Torku Konyaspor 16 hafta üzerinden oynanacak ilk yarıda sırasıyla Galatasaray, Gençlerbirliği (D), Beşiktaş ve Ç. Rizespor (D) karşı karşıya gelecek. (C. Ziya Kutlu-Pusula)

 

 

MESUT BAKKAL DÖNEMİ

Eskişehirspor  -           Torku Konya  :           2-1

Torku Konya  -           Balıkesirspor   :           2-0

Sivasspor        -           Torku Konya  :           0-0

Torku Konya  -           Erciyesspor     :           1-1

Fenerbahçe     -           Torku Konya  :           2-1

Torku Konya  -           Başakşehir      :           0-0

Kasımpaşa      -           Torku Konya  :           2-0

 

 

AYKUT KOCAMAN DÖNEMİ

Torku Konya  -           Karabükspor   :           1-0

Trabzonspor    -           Torku Konya  :           3-2

Torku Konya  -           Gaziantepspor :           2-0

Akhisar Bld.   -           Torku Konya  :           0-0

Torku Konya  -           Mersin İY       :           2-0

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.