Faroe Adaları zafer sarhoşu!

Faroe Adaları zafer sarhoşu!
EURO 2016 elemelerinde Yunanistan'ı yenen Faroe Adaları, uluslararası arenadaki 20. galibiyetini aldı. Futbolcular, maçın ardından aldıkları galibiyeti uzun süre kutladı.
2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) elemelerinde  Yunanistan'ı yenen Faroe Adaları'nda büyük sevinç yaşandı.
 
EURO 2016 D Grubu mücadelesinde Yunanistan'ı deplasmanda 61. dakikada Joan Edmundsson'un golüyle 1-0 yenerek büyük bir sürprize imza atan Faroe  Adaları, uluslararası arenadaki 20. galibiyetini aldı.
 
FIFA dünya sıralamasında 187. sırada yer alan, Danimarka'ya bağlı  özerk bir ülke konumundaki Faroe Adaları'nın EURO 2004'te şampiyonluğa uzanan  Yunanistan'ı yenmesi, büyük sevinçle karşılandı. Futbolcular, maçın ardından  soyunma odasında galibiyeti uzun süre kutladı.
 
Bu sonuçla Faroe Adaları, mart ayında Cebilitarık'ı 4-1 yenmesinin  haricinde uluslararası arenada 2011 yılından itibaren zorlu bir rakip karşısında  ilk galibiyetine de imza atmış oldu.  Faroe Adaları, son olarak 2011'in  haziranında Estonya'yı yenmişti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.