Fatih Belediye Başkanı Demir AA'yı ziyaret etti

Fatih Belediye Başkanı Demir AA'yı ziyaret etti
Demir: - "Anadolu Ajansı'yla ilgili herkesin bir ön kabulü var. Hangi düşünceden, hangi fikirden olursa olsun Anadolu Ajansı'na itibar ediliyor. Bu vesileyle buraya emek veren herkese teşekkür ediyoruz, kendilerini tebrik ediyoruz"

İSTANBUL (AA) - Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Anadolu Ajansı'nı (AA) ziyaret etti.

AA İstanbul Haberleri Editörü Hüseyin Altınalan tarafından karşılanan Demir, AA'nın çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Demir, ziyarette yaptığı açıklamada, AA'nın haberlerini her zaman takdirle takip ettiklerini söyledi.

Ajansın bir geleneği olduğunu ifade eden Demir, "Anadolu Ajansı'yla ilgili herkesin bir ön kabulü var. Hangi düşünceden, hangi fikirden olursa olsun Anadolu Ajansı'na itibar ediliyor. Bu vesileyle buraya emek veren herkese teşekkür ediyoruz, kendilerini tebrik ediyoruz." dedi.

Hüseyin Altınalan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Demir'e teşekkür etti.

Altınalan, AA'nın hızlı ve güvenilir habercilik misyonu bulunduğunu vurgulayarak, elde edilen bilgilerin teyit edildikten sonra haberleştirildiğini, bundan dolayı bazı haberlerin yayına verilmesinin zaman alabildiğini kaydetti.

Bayrampaşa'da bir süre önce yaşanan olayı örnek gösteren Altınalan, "Olayda önce trafo merkezinde bir patlama olduğu bilgisi geldi. Sonra bu bilgi 'üst geçitte patlama' olarak revize edildi. En sonunda da olayın çevik kuvvet otobüsüne yönelik bir saldırı olduğu, yola yerleştirilen patlayıcıdan kaynaklandığı anlaşıldı. Bu nedenle ilk haberlerimizi olay yerine gönderdiğimiz muhabirin gözlemine ya da ulaştığımız bir yetkilinin açıklamasına dayandırmaya çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

Mustafa Demir, daha sonra Altınalan ve İdari İşler Müdürü Sabri Çelebioğlu eşliğinde birimleri gezdi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.