Fatih Erbakan'ın dolar tahmini yok artık dedirtti

Fatih Erbakan'ın dolar tahmini yok artık dedirtti
 Muhabir
Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, iktidarın ekonomi politikalarını eleştirdi.

Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı'nı destekleyen ancak 31 Mart'taki yerel seçimlere kendi adaylarıyla girme kararı alan Yeniden Refah Partisi'nin lideri Fatih Erbakan, 31 Mart yerel seçimleri çalışmalarında, Giresun'daki partisinin mitingine katıldı.

Erbakan, konuşmasında iktidarın ekonomi politikalarını eleştirdi. Erbakan, "Geçen seçimden önce dolar 19 liraydı. Bugün 34 liraya dayandı. Bu hızla giderse seçime kadar dolar 38 lira olursa şaşmayın. 2 seçim arasında dolar kuru 19 liradan, 38 liraya fırlıyor ve halen daha siz enflasyon düşecek hikayesi anlatıyorsunuz. Dolar kurunun 2'ye katladığı bir ortamda bu kadar da ithalata bağlı ekonominin olduğu ülkede enflasyon düşer mi Allah aşkına?" Bir yandan enflasyon düşecek hikayesi ile milleti avutuyorlar, öbür taraftan orta vadeli programda yıl sonu enflasyon yüzde 45 olacak yazmışlar. Kendi kendileriyle çelişiyorlar. Doların 45 lira olduğu ülkede enflasyon düşer mi Allah aşkına? Hem dolar yıl sonunda 45 lira olacak diyor, hem de merak etmeyin bu baharda, bu yazda, bu yıl sonunda enflasyon düşecek diyor. Hepsi hikaye” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.