Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen’den flaş "adaylık" açıklaması

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen’den flaş "adaylık" açıklaması
Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, olağanüstü kongre öncesi kendisiyle ilgili iddiaları yalanlayan bir açıklama yaptı


Tümosan Konyaspor’da 20 Kasım tarihinde yapılacak olan olağanüstü genel kurula adım adım yaklaşılırken mevcut başkan Fatih Özgökçen, kendisiyle ilgili iddiaları yalanlayan bir açıklama yaptı
Yenimeram’dan Hüseyin Turgut’a konuşan Tümosan Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, gündeme gelen ‘göreve devam edecek’ yönündeki iddialarını yalanlayarak, “Bir karar aldık ve geri dönüşü yok. Aday değilim” ifadelerini kullandı.
‘KONYASPOR’A DESTEĞİM DEVAM EDECEK’
Başkan Fatih Özgökçen, Hüseyin Turgut’a yaptığı açıklamada “Böyle bir durum söz konusu değil, çıkan haberler doğru değil. Bu saatten sonra geri dönüş mümkün değil. Olağanüstü Genel Kurul’da yeniden başkan adayı olmam söz konusu değil. Biz bir karar aldık ve yapılacak genel kurulla birlikte görevi devredeceğiz” diye konuştu. Konyaspor’daki görevinin sona ermesinin ardından, gelecek yeni yönetime maddi ve manevi destek vermeye devam edeceğinin altını çizen Fatih Özgökçen, “Başkanlık döneminden önce de olduğu gibi Konyaspor’a her türlü desteği vermeye devam edeceğim. Genel kuralla birlikte Konyaspor’daki görevim sona erecek ancak, yeni gelecek yönetim ve başkana daha önce de olduğu gibi maddi veya manevi desteğim sürecek” diye konuştu.

zxcvbnmo.jpg

HENÜZ BAŞKANLIĞA ADAY YOK!
20 Kasım tarihinde Olağanüstü Genel Kurul yapacak olan Tümosan Konyaspor’da başkanlık için bazı isimler kamuoyunda konuşuluyor olsa da henüz başkan adayı olan bir isim çıkmadı. Olağanüstü Genel Kurul’un ilk oturumda yapılmama ihtimali de artıyor. İlk oturumun yapılmasına az bir zaman kalmasına karşın henüz başkan adayının çıkmaması nedeniyle, Olağanüstü Genel Kurul’un ikinci oturumda yapılacağı ve önümüzdeki hafta içinde de başkan adayı veya adaylarının netleşeceği tahmin ediliyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum