Fatih’te genel asayiş uygulaması yapıldı

Fatih’te genel asayiş uygulaması yapıldı
Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Aksaray bölgesindeki mekanlara ve şüpheli kişilere yönelik genel asayiş uygulama gerçekleştirdi.

Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Aksaray bölgesindeki mekanlara ve şüpheli kişilere yönelik genel asayiş uygulama gerçekleştirdi. Yapılan eş zamanlı denetimlerde şüpheli kişilerin Genel Bilgi Taramasına (GBT) bakıldı.

Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Aksaray bölgesi ve civarında bulunan kahvehanelere, eğlence mekanlarına ve ganyan bayilerine yönelik eş zamanlı olarak denetim yaptı. Saat 15.00'de başlayan genel asayiş uygulaması akşam saatlerine kadar devam etti. Denetimlerde mekanların içerisine giren ekipler, kontrollerini gerçekleştirdi. Vatandaşların kimliklerini toplayan ekipler GBT'ye baktı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.