Fatih'te ve Küçükçekmece'de cinayet

Fatih'te ve Küçükçekmece'de cinayet
Fatih'te Ermenistan uyruklu bir kişinin öldürülmesi olayıyla ilgisi olduğu iddiasıyla 3 şüpheli gözaltına alındı- Küçükçekmece'de tartıştığı arkadaşını sopayla darp ederek öldürdüğü iddia edilen şüpheli yakalandı

İSTANBUL (AA) - Fatih'te, Ermenistan uyruklu bir kişinin öldürülmesi olayıyla ilgisi olduğu iddiasıyla 3 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Yedikule Mahallesi'nde fuhuşa yer temin ettiği iddia edilen Ermenistan uyruklu Dragos Karaoğlanoğlu (49), fuhuş için eve geldiği iddia edilen H.Y. ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, H.Y. bir kolu felçli olan Karaoğlanoğlu'nu darp ederek öldürdü.

Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cinsel taciz ve uyuşturucu madde kullanma suçlarından kaydı olan H.Y. ve aracılık ettikleri öne sürülen gasp suçundan kaydı olan R.B. ile kasten yaralama suçundan kaydı olan F.Y'yi gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 3 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Ayrıca, iki gün önce Küçükçekmece'de arkadaşı İsmail Güntay'ı (18) sopayla darp ederek öldürdüğü iddia edilen İ.Y. de (19) Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Yakalanan İ.Y'nin emniyetteki ifadesinde, "Güntay'la bir sene önce kavga etmiştik. Herkese beni bir sene önce yaptığımız kavgada dövdüğünü söylemiş. Olay günü parkta gördüm, tartışmaya başladık ve sopayla kafasına vurdum. Yere düşünce şaka yaptığını sandığım için bir kere daha kafasına sopayla vurdum" dediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan İ.Y, adliyeye sevk edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.