FB yönetiminden Emre Belözoğlu'nu uyarı

FB yönetiminden Emre Belözoğlu'nu uyarı
Fenerbahçe'de son dönemde gördüğü kartlar ve yaşadığı gerginliklerle gündemde olan Emre Beolözoğlu'nu yönetim uyaracak.

Spor Toto Süper Lig'de 11. hafta mücadelesinde Eskişehirspor karşısında 2-2'lik beraberliği son anda kurtaran ancak oynadığı futbolla güven vermeyen Fenerbahçe'de 85. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan ve iki dakika sonra yenilen golde dolaylı olarak etkisi bulunan Emre Belözoğlu'nu yönetim uyarma kararı aldı. 

Bu sezon Beşiktaş maçında Slaven Bilic'le yaşadığı tartışma uzun süre konuşulan ve konuyla ilgili bir basın toplantısı da düzenleyen Emre'ye "Sen takımın kaptanısın. Artık aklını başına devşir ve sadece işine bak" uyarısı yapılacak.  

SORUMLULAR İSMAİL KARTAL VE EMRE!
Yöneticiler dün akşam yaşanan puan kaybının sorumluları olarak kaptan Emre'yi ve teknik direktör İsmail Kartal'ı görürken, Emre'nin gördüğü kartın yanı sıra Kartal'ın futbolcu tercihlerinin de hatalı olduğu görüşünde... Geçtiğimiz hafta beyin tarvması geçiren Topal'ın bu hafta tam iyileşmeden oyuna dahil edilmesi ve Caner olayının ardından oyuncunun ilk maçta yeniden ilk 11'de forma şansı bulması kritik hatalar olarak belirtiliyor. Topal'ın yerine Meireles tercihi de hata olarak algılanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.