Federasyon Kupası bugün başlıyor!

Federasyon Kupası bugün başlıyor!
Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından, Konya’nın ev sahipliğiyle düzenlenen TBL Federasyon Kupası bugün başlıyor. 4 gün sürecek turnuvada karşılaşmalar Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu’nda oynanacak. Selçuklu Belediyespor’un da aralarında b

Türkiye Basketbol 1. Lig takımları arasında düzenlenen TBL Federasyon Kupası’nda heyecan bugün başlıyor. Konya’nın ev sahipliğinde düzenlenen ve Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmalarda Selçuklu Belediyespor’un da aralarında bulunduğu 8 takım kupayı kazanmak için mücadele edecek.

AÇILIŞ MAÇI BUGÜN

Federasyon Kupası, bugün Antalyaspor ile Bakırköy arasında oynanacak karşılaşmayla başlayacak. Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Bu maçın hemen ardından saat 18.30’da, Yalova Belediyespor ile Türk Telekom yine aynı salonda karşı karşıya gelecek. Günün sonunda galip gelen takımlar yarı finalde birbirleriyle eşleşecek.

SELÇUKLU’NUN MAÇI YARIN

Burada mücadele edecek Selçuklu Belediyespor ise turnuvanın ikinci gününde Bahçeşehir Koleji ile karşı karşıya gelecek. İlk maçta Akhisar Belediyespor ile Ankara DSİ takımları saat 16.00’da karşı karşıya gelirken, bu maçın hemen ardından Selçuklu Belediyespor ile Bahçeşehir Koleji saat 18.30’da karşılaşacak.

MUHTEMEL ADAYLAR

Selçuklu Belediyespor, turu geçmesi halinde Akhisar Belediyespor ile Ankara DSİ maçının galibiyle yarı finalde karşılaşacak. Federasyon Kupası’nda final maçı ise pazar günü oynanacak. Karşılaşmaların biletleri Uluslararası Spor Salonu ve www.biletix.com internet sitesinden 2 maç için 15 TL karşılığında temin edilebilecek.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.