Felipe Melo'ya teklif yok

Felipe Melo'ya teklif yok
Dursun Özbek yönetimi, adı Inter'le geçen ve Galatasaray'la 1 yıllık sözleşmesi olan Felipe Melo'ya yeni teklif yapmayacak.

Türkiye Kupası zaferiyle birlikte sezonu resmen kapatan Galatasaray’da gündem artık transfer. Ancak sadece dış transfer değil, iç transfer de yeni yönetim için zorlu geçecek gibi görünüyor. İlk kriz Felipe Melo’yla patlak verdi. Sözleşmesinin son senesine giren Brezilyalı futbolcu, geleceğini garanti altına almak için 3 yıllık yeni kontrat istiyor. Takımdan ayrılacağı yönünde mesajlar vererek, bir an önce kendisine teklif yapılmasını sağlamaya çalışan Sambacı’nın adı Inter’le anılıyordu. Menacerlerin planı ise Melo’yu en azından 1 sene İtalya’da oynatıp, ardından Katar’a ya da ABD’ye götürmek. Ancak Dursun Özbek başkanlığındaki yeni Galatasaray Yönetimi, Melo’nun restine restle cevap verdi. Sarı-Kırmızılılar, tecrübeli futbolcuya yeni teklif yapmayacak. Eğer Melo kalmak isterse, sözleşmesi bitene kadar Cim Bom’da devam etmesi sağlanacak.

Fanatik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.