Fenerbahçe Adil Demirbağ'ın transferi için Konyaspor'un kapısını çalabilir!

Fenerbahçe Adil Demirbağ'ın transferi için Konyaspor'un kapısını çalabilir!
 Muhabir
Konyaspor'un stoperi Adil Demirbağ Fenerbahçe'nin transfer radarına girdi.

Tümosan Konyasporlu Adil Demirbağ, Fenerbahçe'nin radarına girdi.

Becao, Djiku ve Serdar Aziz'in sakatlıkları nedeniyle stoper mevkiinde sıkıntılı günler yaşayan Fenerbahçe, devre arasında bu bölgeye takviye yapmaya hazırlanırken Konyasporlu Adil Demirbağ'ın ismi ön plana çıktı.

Yabancı kontenjanı nedeniyle stoper mevkiini yerli transferle güçlendirmeyi hedefleyen sarı-lacivertlilerde Konyaspor'un başarılı oyuncusu Adil Demirbağ ile Ç. Rizespor'dan Emirhan Topçu'nun isimlerinin gündeme geldiği ancak Adil Demirbağ'ın isminin daha çok ön plana çıktığı öğrenildi.

Sakatların dönüş durumuyla ilgili son değerlendirmelerin ardından transfer yapılması gerektiği yönünde karar verildiği takdirde, Fenerbahçe devre arasında Konyaspor'un kapısını çalacak.

Hafta sonu oynanan Alanyaspor mücadelesinde yeşil-beyazlı formayla 100. maçına çıkarak "dalya" diyen Adil Demirbağ'ın Konyaspor'la 31 Mayıs 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.