Fenerbahçe deplasmanında kazanabiliriz

Fenerbahçe deplasmanında kazanabiliriz
Atiker Konyasporlu futbolcu Petar Filipovic, Fenerbahçe ile yapacakları maçta, son haftalarda ortaya koydukları etkili performansı sergilemeyi hedeflediklerini söyledi.

Atiker Konyasporlu futbolcu Petar Filipovic, Fenerbahçe ile yapacakları maçta, son haftalarda ortaya koydukları etkili performansı sergilemeyi hedeflediklerini söyledi. Petar Filipovic, geçen hafta Evkur Yeni Malatyaspor'la 1-1 berabere kaldıkları maçta rakibe gol pozisyonlarında çok fırsat vermediklerini belirterek, "Başarılı bir takımız. Başarımızın devam edeceğine inanıyorum" ifadesini kullandı.  Filipovic, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Fenerbahçe ile yapacakları maça ilişkin de "Fenerbahçe ligimizin en güçlü ekiplerinden bir tanesi. Kendileri lige iyi başlamadılar ama şu anda çıkış içindeler ve çıkış arıyorlar. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Rusya temsilcisi Zenit ile oynadığı maçında da iyi bir performans sergiledi. Tabii biz de son 6 maçımızı kaybetmedik. Çok iyi bir performans sergiliyoruz. Fenerbahçe maçında da iyi bir performans sergileyip puan ya da puanlar almak istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.