Fenerbahçe son maçını Konyaspor'la yapmıştı!

Fenerbahçe son maçını Konyaspor'la yapmıştı!
Fenerbahçe bir oyuncuda Kovid-19 bulgularına rastlandığını açıkladı. Kendileri açısından panik yapacak bir durum olmadığını ifade eden Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, “Bizim takımımız da oyuncularımızın sağlık durumu çok iyi" dedi

 

Fenerbahçe Kulübü, futbol takımından bir oyuncuda ve bir sağlık heyeti çalışanında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) bulgularına rastlandığını açıkladı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol A takımımızın oyuncuları, teknik kadrosu ve idari çalışanları bugün Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde koronavirüs testinden geçmiştir. Yapılan tetkiklerde bir oyuncumuzda ve bir sağlık heyeti çalışanımızda yeni tip koronavirüs bulgularına rastlanmıştır. Oyuncumuzun ve sağlık heyeti çalışanımızın ileri tetkiklerinin ve tedavilerinin yapılması amacıyla hastaneye sevkleri gerçekleştirilmiştir." denildi. Fenerbahçe ligdeki son maçını Konya’da Konyaspor’la oynamıştı.

ÖTEN: OYUNCULARIMIZIN SAĞLIK DURUMU ÇOK İYİ

Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, virüs semptomlarının 3-5 günde kendisini gösterdiğine dikkat çekerek, “Paniğe kapılmamızı gerektirecek yapacak bir durum yok. Bizimle oynadıkları maçın üzerinden 11-12 gün geçmiş. Diğer oyuncularda çıkmamış bir oyuncu da çıkmış. Belki başka yerlerden kapmış olabilir. Neticede futbolcuların bir çoğu akşam evine gidiyor. Bizim takımımız da oyuncularımızın sağlık durumu çok iyi Allah etmesin herhangi bir belirti yok” dedi.

TEST MÜRACAATINI YAPTIK

Takımı koronavirüs testinden geçirmek için müracaatlarını yaptıklarını belirten Öten, “Diğer kulüpler gibi bizde test yaptıracağız. Sağlık Müdürlüğü nezdinde müracaatımızı yaptık, bekliyoruz. Oyuncularımızın sağlığı her şeyden önemli Allah korusun. Bunu riske edecek davranış içerisinde olmayız. Her türlü tedbiri alıyoruz” dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.