Fenerbahçe hazırlıklarını tamamladı

Fenerbahçe hazırlıklarını tamamladı
BRAGA (AA) - Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda yarın Portekiz'in Braga takımıyla oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.Municipal Stadı'nda...

BRAGA (AA) - Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda yarın Portekiz'in Braga takımıyla oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Municipal Stadı'nda teknik direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirildi. Antrenmana Braga'ya gelen 21 futbolcu da katıldı.

Futbolcular antrenmana ilginç bir ısınma yöntemiyle başladı. Koordinasyon hareketlerinin ardından futbolcular iki takıma ayrıldı ve yelek giyme yarışı yaptı. Antrenmanın bu bölümünde futbolcuların neşeli hareketleri dikkati çekti.

Daha sonra üç gruba ayrılan futbolcular, pas ve pres çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Braga maçının taktik çalışmasının yapıldığı ifade edildi.

Karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertli futbolcular, maç saatini bekleyemeye başladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.