Fenerbahçe-Konyaspor maçındaki siyasi slogana tepkiler artıyor

Fenerbahçe-Konyaspor maçındaki siyasi slogana tepkiler artıyor
Fenerbahçe-Konyaspor maçında siyasi slogana tepkiler gecikmedi: Devam ulan devam

Süper Lig’in 23’üncü hafta erteleme maçında Fenerbahçe - Konyaspor maçında, bir grup taraftar, maç sırasında hükümet aleyinde slogan attı. Maç esnasında “Yalan yalan yalan, dolan dolan dolan, 20 sene oldu istifa ulan!” ve “Hükümet istifa” sloganı atıldı.

TARAFTAR AYAĞA KALKTI: FENERBAHÇE DİYE BAĞIRACAKSIN

Futbolu siyasete alet eden taraftar grubuna bazı Fenerbahçeli taraftarlar ise tepki gösterdi.

Ayağa kalkan Fenerbahçeli bir taraftar, siyasi slogan atan gruba yönelik "Sahada top oynayana, mücadele eden için bağıracaksın. Burası Fenerbahçe Stadyumu! Fenerbahçe diye bağıracaksın, paralı köpeklik yapmayacaksın." ifadesiyle tepki gösterdi.

MUHALEFET BEL BAĞLADI

3 ay sonra gelecek sandık öncesi bugüne kadar milletten başka herkese bel bağlayan muhalif kesimin yeni umudu bir avuç taraftarın attığı oldu ve "#istifaulan" hashtaghi açtı.

untitled-1-001.jpg

'DEVAM ULAN DEVAM'

Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkan sosyal "#devamulandevam" hashtagi işe binlerce mesajla karşılık verdi. Önceki başkan Aziz Yıldırım'ın bir grup Fenerbahçe taraftarına yönelik söylediği sözleri de paylaşıldı.

fp1d-o6wcaih07t.jpg

dgxl5anx0aapbsk.jpg

HAKAN URAL: DEMOKRASİDE 'KAZANAMAYAN' İSTİFA EDER!

Sanatçı Hakan Ural da atılan sloganlara tepki gösterdi. Ural paylaşımında, "Bir avuç zavallı!!! Demokrasilerde kazanamayan istifa eder !! Yenmişte Yenmiş adam !!" ifadelerini kullandı.

untitled-1-002.jpg

SAVCI SAYAN'DAN TEPKİ: 20 YILDIR 'HALKIN OYUYLA' İKTİDARDA

AK Parti'li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan da sloganlara tepki gösterdi ve yaşananların organize olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum