Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım:

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım:
"Avrupa'da 3 takımımız da şampiyonluğa oynayacak ve şampiyon olacaktır"

İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, basketbolda kadın ve erkek ile kadın voleybolunda Avrupa şampiyonu olacaklarına inandığını söyledi.

Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli kulübün Ankara'daki Fenerbahçe İncek Tesisleri'nde "Hedef 1 Milyon Üye" projesi kapsamındaki etkinliğine katıldı.

Burada açıklamalarda bulunan başkan Yıldırım, futbol takımının UEFA Avrupa Ligi'nden şansız bir şekilde elendiğini aktararak, "3 branşta da Avrupa şampiyonu olacağımıza inanıyorum. Futbolda şanssız şekilde elendik. Kadın basketbol, kadın voleybolda Dörtlü Final'e kaldık. İnşallah erkek basketbol takımımız da Dörtlü Final'e kalacaktır. Avrupa’da 3 takımımız da şampiyonluğa oynayacak ve şampiyon olacaktır." ifadelerini kullandı.

Yükseköğretim Kurulundan (YÖK) Fenerbahçe Üniversitesi'nin kurulması için izin aldıklarını hatırlatan Yıldırım, “İlk yapılan hesaplara göre 25 milyon dolarlık bir yatırım yapılması lazım üniversitenin tamamı için. Bunun şu anda 20 trilyona yakını kulüp tarafından aktarıldı. Ayrıca gayrı nakti olmayan 35 trilyonluk da mal varlığı vakıfta. Vakfın toplam mal varlığı 55 milyon dolar. Bunun 20 milyonu nakit ve ilk hesapta üniversitenin yapımı için kullanılacak. Sonra kaynak gerekirse Hedef 1 Milyon Üye projesinden aktaracağız. Onun için hepimizin el birliğiyle çalışması gerekiyor ve bu projeyi hızlandırarak kaynağı yaratmamız lazım. Kaynak hepimiziz, bütün Fenerbahçelilerdir.” diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.