Fenerbahçe Kulübünden açıklama:

Fenerbahçe Kulübünden açıklama:
"Osmanlıspor maçının ardından başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ve yöneticilerimiz soyunma odasına kısa bir süreliğine inmiş ancak olumsuz bir konuşma ya da diyalog yaşanmamıştır"

İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe Kulübü, sarı-lacivertli takımın Spor Toto Süper Lig'de Osmanlıspor ile yaptığı maçın ardından kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın oyunculara yönelik olumsuz ifadeler kullanmadığını açıkladı.

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, bu yöndeki haberler yalanlanarak, "Osmanlıspor maçının ardından başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ve yöneticilerimiz soyunma odasına kısa bir süreliğine inmiş ancak haberlerde belirtildiği gibi olumsuz bir konuşma ya da diyalog yaşanmamıştır. Şampiyonluk yolundaki takımımızı olumsuz etkileme amacı taşıyan, kötü niyetli ve masa başı yalan haberlere camiamızın ve kamuoyunun itibar etmemesini rica ederiz." denildi.

Ülker Stadı'nda yapılan ligin 27. hafta mücadelesinde Fenerbahçe ile Osmanlıspor 0-0 berabere kalmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.