Fenerbahçe, Medipol Başakşehir deplasmanında

Fenerbahçe, Medipol Başakşehir deplasmanında
Sarı-lacivertli takım Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda karşılaşacağı rakibini yenerek şampiyonluk iddiasını sürdürmek istiyor


İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında yarın Medipol Başakşehir'e konuk olacak.

Süper Lig'in 32. haftasına lider Beşiktaş'ın 3 puan gerisinde 2. sırada giren sarı-lacivertliler, şampiyonluk şansını son 2 haftaya taşımak için sahaya galibiyet için çıkacak.

Son 3 haftada rakiplerini farklı skorlarla yenerek galibiyet serisi yakalayan sarı-lacivertlilerin 70 puanı bulunuyor. Bu sezon deplasmanda 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi alan Fenerbahçe, dış sahada 28 puan toplayabildi.

Rakibini sahasındaki ilk maçta tek golle geçen Fenerbahçe'de zorlu maç öncesi tek eksik bulunuyor. Sarı-lacivertli takımda sakatlığı bulunan Lazar Markovic forma giyemeyecek.

Sarı-lacivertlilerde Volkan Demirel, Robin van Persie ve Diego Ribas, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncular Medipol Başakşehir karşısında sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve ligin 33. haftasındaki Gençlerbirliği maçında forma giyemeyecek.

Medipol Başakşehir ile Fenerbahçe arasında Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak maçı hakem Fırat Aydınus yönetecek.


- 100. gol gelebilir


Fenerbahçe, bu sezon resmi maçlardaki 100. golünü Medipol Başakşehir maçında atabilir.

Süper Lig, Türkiye Kupası ve Avrupa kupalarında toplam 56 maç oynayan sarı-lacivertli takım, rakip fileleri 98 kez havalandırdı. Fenerbahçe, Medipol Başakşehir'e 2 gol atarsa bu sezon rakip fileleri 100. kez havalandırmış olacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.