Fenerbahçe'de Galatasaray maçı hazırlıkları başladı

Fenerbahçe'de Galatasaray maçı hazırlıkları başladı
- Golcü oyuncu Robin van Persie takımla çalıştı


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig’in 26. hafta erteleme maçında, 13 Nisan Çarşamba günü Türk Telekom Arena’da Galatasaray ile karşılaşacak Fenerbahçe, derbi maçın hazırlıklarına başladı.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde basına kapalı yapılan antrenmanda Torku Konyaspor maçında görev alan oyuncuların yenileme çalışması yaptığı, diğer futbolcuların ise ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 5’e 2 top kapma ve pas çalışması gerçekleştirdiği belirtildi. Antrenmanın dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandığı ifade edildi.


- Robin van Persie takımla çalıştı

Sakatlığı nedeniyle Torku Konyaspor maçı kadrosuna alınmayan golcü oyuncu Robin van Persie'nin takımla birlikte çalıştığı açıklandı.

Antrenmanda Raul Meireles'in özel program dahilinde çalıştığı, Lazar Markovic'in de kendisi için hazırlanan özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Sarı-lacivertliler, Galatasaray maçı hazırlıklarını yarın saat 11.00'de yapacağı antrenmanla sürdürecek.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.