Fenerbahçe'de Kimler Gidecek, Kimler Kalacak

Fenerbahçe'de Kimler Gidecek, Kimler Kalacak
Sezonu şampiyon tamamlayan Fenerbahçe'de gidecekler ve kalacaklar belli olurken Salih Uçan için kesin bir karar verilmiş değil.

Şampiyon Fenerbahçe'de gelecek sezonun planlamaları yapılıyor. Transfer ekibinden düzenli olarak rapor alan teknik direktör Ersun Yanal, öncelikle sözleşmesinin uzatılmasını bekliyor.

YANAL, SÖLEŞMESİNİN UZATILMASINI BEKLİYOR

Şampiyon Fenerbahçe'de gelecek sezonun planlamaları yapılmaya başlandı.Devre arasında transfer yapmayan ancak sene boyunca bir sonraki sene için transfer ekibinden düzenli olarak rapor alan teknik direktör Ersun Yanal, bu doğrultuda adımların atılması için sözleşmesinin uzatılmasını bekliyor.

ÖNCELİK İÇ TRANSFER

Önceliği iç transfere verecek olan Sarı Lacivertliler, ilk olarak Caner Erkin'le masaya oturacak. Caner'in yurt dışındaki teklifleri değerlendirmek istemesi halinde ise Yanal'ın listesindeki yabancı sol beklere yönelecek.

BARONI VE HOLMEN YOLCU

Eldeki yabancılardan Christian Baroni ve Samuel Holmen de yeni sezonda Yanal'ın planlarında yer almıyor.

Baroni'nin ülkesindeki takımlarla temas halinde olduğu öğrenilirken, Holmen için Spor Toto Süper Lig'de birçok takım transfer için Fenerbahçe'den gelecek haberi bekliyor.

KADLEC KALIYOR

Yabancı kontejyanı sebebiyle bu yıl çok maçta kadroda yer alamayan Michael Kadlec'ten memnun olan teknik heyet, Çek futbolcu için olumlu rapor verdi. Ancak bu sezon az forma şansı bulan Kadlec takımda kalması durumunda daha fazla süre istiyor.

SALİH GİTMEK İSTİYOR

Başta Roma olmak üzere bir çok takımın listesinde yer alan Salih Uçan içinse kesin bir karar verilmiş değil. Genç oyuncunun Çizme ekibine sıcak baktığı ise biliniyor.

YOBO-KRASIC- STOCH'LA YOLLAR AYRILACAK

Kiralık olarak takımdan gönderilen Miroslac Stoch, Yobo ve Krasic ile sezon sonunda yolların ayrılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.