Fenerbahçe'de kupa mesaisi başladı

Fenerbahçe'de kupa mesaisi başladı
İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında sahasında Gaziantespor'u 3-0 yenen Fenerbahçe, 5 Mayıs Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası yarı...


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında sahasında Gaziantespor'u 3-0 yenen Fenerbahçe, 5 Mayıs Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Torku Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenmanda, Gaziantepspor karşılaşmasında görev alan oyuncuların yenilenme çalışması yaptıkları bildirildi.

Diğer oyuncuların ise ısınma, koordinasyon hareketlerinin yanı sıra 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından dar alanda çift kale maç yaptığı belirtildi.

Volkan Demirel, Robin van Persie ve Luis Nani'ye takımdan ayrı özel program uygulandığı, Lazar Markovic'in ise tedavi ve çalışmalarına takımdan ayrı devam ettiği kaydedildi.

Sarı- lacivertli ekip, Torku Konyaspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.