Fenerbahçe'de moral yemeği

Fenerbahçe'de moral yemeği
Sarı-lacivertli takımın UEFA Avrupa Ligi'nde Lokomotiv Moskova ile yapacağı maç öncesi kulüp başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular yemekte bir araya geldi

İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda 25 Şubat Perşembe günü Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımıyla deplasmanda yapacağı maç öncesi yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular yemekte bir araya geldi.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ndeki antrenmanın ardından organize edilen yemekte, başkan Aziz Yıldırım, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular yer aldı.

Yemek sırasında FBTV'ye açıklamada bulunan kulübün başkan vekili Mithat Yenigün, genel sekreter ve basın sözcüsü Mahmut Uslu ile takım kaptanı Volkan Demirel, Lokomotiv Moskova maçından iyi bir sonuçla ayrılmak istediklerini belirtti.

Mithat Yenigün, başkan ve yöneticilerin bu tarz organizasyonlarda futbolcuları motive etmelerinin önemli olduğunu vurgulayarak, "Futbolcularımızın, onların yanlarında olduğumuzu bilmeleri adına güzel bir etkinlikti. Sporcunun sadece çalışmaya değil aynı zamanda moral ve motivasyona da ihtiyacı var. Umarım ki faydası olur. Takımdaki herkesin morali çok iyi ve gayet iyi hazırlanıyorlar. İnşallah hem Lokomotiv Moskova hem de Beşiktaş maçlarından güzel sonuçlarla ayrılırız" ifadelerini kullandı.

Mahmut Uslu ise başarılı neticeler elde etmek istediklerini ve önlerindeki haftayı galibiyetlerle tamamlarlarsa hedeflerine ulaşacaklarına inandıklarını kaydetti.

Volkan Demirel de herhangi bir sıkıntı yaşamadan turu geçip, UEFA Avrupa Ligi'nde yollarına devam edeceklerine inandığını söyledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.