"Fenerbahçe'den sahamızda gol yemezsek, finale çıkarız"

"Fenerbahçe'den sahamızda gol yemezsek, finale çıkarız"
- Torku Konyaspor'un Arnavut futbolcusu Meha:- "Önemli olan sahamızda gol yememek. Fenerbahçe'den sahamızda gol yemezsek, finale çıkarız. Şansımız yüksek"- "İnşallah Fenerbahçe maçında da frikikten gol atarım"- "Şu anki konumumuzu korursak, Avrupa kupalar


KONYA (AA) - MUHAMMED BOZTEPE - Torku Konyaspor'un Arnavut futbolcusu Alban Meha, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında yarın sahalarında karşılaşacakları Fenerbahçe karşısında gol yememeleri halinde finale çıkabileceklerini söyledi.

Meha, Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacakları Fenerbahçe maçı öncesinde takımının final şansını AA muhabirine değerlendirdi.

Fenerbahçe'yi ligin 28. haftasında 2-1 yendiklerini hatırlatan 29 yaşındaki oyuncu, sarı-lacivertli ekibe karşı güçlerini gösterdiklerini dile getirdi.

Meha, Fenerbahçe karşısında ilk maçta avantajlı bir skor almak istediklerini vurgulayarak, "Önemli olan sahamızda gol yememek. Fenerbahçe'den sahamızda gol yemezsek, finale çıkarız. Şansımız yüksek. Onlar gibi biz de yarı finalde mücadele edeceğiz." dedi.


- "Keskin nişancı lakabı hoşuma gidiyor"


Maçlarda attığı frikik gollerinden sonra taraftarların kendisine keskin nişancı lakabını taktığını aktaran Meha, şöyle devam etti:

"Keskin nişancı lakabından tabii ki hoşlanıyorum. Almanya Birinci Futbol Ligi'nde oynadığım dönemde ve milli takımda da bana böyle diyorlardı. Benim için gurur verici. İnşallah Fenerbahçe maçında da böyle bir imkan bulurum ve frikikten gol atarım. Kalan maçlarda takımıma katkı sağlamak, gol atıp, asist yapmak istiyorum. Takımımın ligde 3. sırada kalması için elimden geleni yapacağım."


- "İstatistikler belli ediyor"


Meha, Süper Lig'in ikinci yarısında hiç yenilmediklerini anımsatarak, şunları kaydetti:

"Ligin ikinci yarısında iyi puan topladık, hiç yenilmedik ve çok az gol yedik. Takım olarak performansımız çok iyi. Şu anki konumumuzu korursak, Avrupa kupalarına katılacağız. Bu durum benim ve takımım için büyük avantaj. İnşallah orada oluruz. Son 5 maçımız kaldı. En yakın rakibimiz Medipol Başakşehir'e 8 puan fark attık. Bizi yakalamamaları için elimizden geleni yapacağız."


- "25 bin kişi, 40 bin kişiye bedel"


Taraftarın takıma verdiği desteğe de değinen Alban Meha, "Taraftarlarımız müthiş. Görevini yerine getiriyor. Almanya'daki bazı maçlarda seyirci ortalaması 35-40 bin, takımımızın taraftar ortalaması ise 20-25 bin. Ancak 25 bin kişi, 40 bin kişiye bedel. Gerçekten müthiş tezahürat yapıyorlar. Onlara ne kadar teşekkür etsek az." ifadelerini kullandı.

"Fenerbahçe'den sahamızda gol yemezsek, finale çıkarız"

"Fenerbahçe'den sahamızda gol yemezsek, finale çıkarız"

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.