Fenerbahçeli Sow'dan Şok Açıklama!

Fenerbahçeli Sow'dan Şok Açıklama!
Başarılı futbolcu Moussa Sow Galatasaray karşısında alınan yenilgiye ilişkin konuştu. Fenerbahçenin yıldız futbolcusu Moussa Sow, taraftara da çağrıda bulundu. Moussa Sow, Galatasaray yenilgisinin unutulması gerektiğini belirtti.

Başarılı futbolcu Moussa Sow Galatasaray karşısında alınan yenilgiye ilişkin konuştu. Fenerbahçenin yıldız futbolcusu Moussa Sow, taraftara da çağrıda bulundu. Moussa Sow, Galatasaray yenilgisinin unutulması gerektiğini belirtti. Fenerbahçeli Sow'dan şok açıklama!

SOW TARAFTARA SESLENDİ!

Senegalli futbolcu Moussa Sow Galatasaray Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu. Sakatlığına da değinen Moussa Sow, taraftardan destek bekledi.

Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Moussa Sow Galatasaray maçının geride kaldığını belirtti ve bu sayfayı çevirmeleri gerektiğini, bir maça takılıp kalmamak gerektiğini söyledi.

Önlerinde yeni bir maç olduğunu belirten Moussa Sow, Fenerbahçe'nin hedefleri olan bir takım olduğunu söyledi. Moussa Sow bu hafta 3 puanı almak, taraftarın önünde galip gelmek zorunda olduklarını açıkladı.

Gençlerbirliği maçına konsantre olmaları gerektiğini söyleyen Moussa Sow, bu maçı kazanmak zorunda olduklarını söyledi.



Sakatlığıyla ilgili de konuşan Moussa Sow, kendisini çok daha iyi hissettiğini söyledi. Derbi maçında sahada olmayı çok istediğini ama sakatlığından dolayı bunun mümkün olmadığını söyleyen Moussa Sow, taraftara da seslendi.

Moussa Sow, Galatasaray maçında kaybettikleri için taraftarı üzdüklerini fakat onlara ihtiyaçları olduğunu söyledi. Moussa Sow "Stadımıza gelip bizi desteklemelerine ihtiyacımız var. Sadece ligin 6. haftasını geride bıraktık. Lig çok uzun bir maraton ve gelsinler bizim yanımızda olduklarını göstersinler" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.