Fenerbahçeli taraftar Galatasaray derbisi için kurşun döktürdü

Fenerbahçeli taraftar Galatasaray derbisi için  kurşun döktürdü
Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde yaşayan bir Fenerbahçe taraftarı, bugün oynanacak Galatasaray derbisi öncesi kurşun döktürdü.

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde yaşayan bir Fenerbahçe taraftarı, bugün oynanacak Galatasaray derbisi öncesi kurşun döktürdü.

Kızılcahamam'da yaşayan Fenerbahçe taraftarı Akif Burhan, Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe maçı öncesi sarı-lacivertli takıma nazar değmesin diye kurşun döktürdü. Akif Burhan, büyük bir Fenerbahçe bayrağı açıp, tek tek futbolcuların ismini sayarak nazara karşı kurşun döktürdü. Burhan, Fenerbahçe maçı kazanırsa döner ısmarlayacağının da sözünü verdi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.