Fethiye mesaisi sürüyor

Fethiye mesaisi sürüyor
Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor’da gözler hafta sonunda oynanacak Fethiyespor maçına çevrildi.

Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor’da gözler hafta sonunda oynanacak Fethiyespor maçına çevrildi. Ligde iyi bir hava yakalayan ve yenilgi almadığı son 6 maçta 12 puan toplayarak hızla alt sıralardan uzaklaşmakta olan temsilcimiz yine 6 puan değeri taşıyan Fethiyespor maçını da kazanarak, çıkışını sürdürmek amacında. Teknik Direktör Abdurrahman Baysangur yönetiminde hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekipte moraller oldukça yerinde.

Zor bir maça çıkacaklarını belirten Teknik Patron Baysangur, “Her takımın birbirini yenebilecek güçte olduğu grubumuzda kolay maç yoktu. Bu saatten sonra maçların zorluk derecesi de iyice artmakta. Takımlar artık hedefleri doğrultusunda son kozlarını oynayacak. Biz de takım olarak bir an önce tehlikeli bölgenin tamamen dışına çıkmak ve rahatlamak istiyoruz. İnşallah Fethiyespor maçını da kazanıp bu yolda önemli bir mesafe daha kat edeceğiz” dedi. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.