FETÖ'cülerin gözü 2023 seçimlerinde

FETÖ'cülerin gözü 2023 seçimlerinde
15 Temmuz alçak darbe girişiminin ardından yurt dışına kaçan FETÖ'cülerin 2023 yılı umudu , Erdoğan'ın devrilmesi ve Altılı Masanın iktidara gelebilme ihtimali oldu

Yeni yıla adım atılmasıyla birlikte Türkiye seçim sathi mahalline iyiden iyiye girmeye hazırlanıyor. Seçimlerin nisan yada mayıs ayına alınma ihtimalinin kulislerde iyiden iyiye tartışılırken henüz adayını belirleyemeyen altılı masa FETÖ'cüler için umut olmaya devam ediyor.

FETÖ'cülere ve Selahattin her fırsatta selam gönderen "KHK’lıların tamamı görevlerine iade edilecek. Bir arkadaşımız sadece bu işlerle ilgilenecek" diyen Kemal Kılıçdaroğlu, danışmanlığına atadığı isimlerle de eleştirilerin odağı olmuştu. Altılı Masa ortakları da Selahaddin Demiraş başta olmak üzere terörden hüküm giyenlere her fırsatta mesaj yolluyor.

Saraçhane'de düzenlenen mitingde DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş'a hukuksuzluk yapıldığını ve bunu kabul etmediğini söyledi.

FETÖ firarisi Adem Yavuz Arslan, 2023 yılına girerken yaptığı bir paylaşımda bunu açıkça gözler önüne serdi. Altılı masanın 2023 seçimlerinde iktidara gelebilme durumuna gönderme yapan firari FETÖ'cü yılbaşına gireceğimiz bugün "2023'te memlekete dönebilir miyiz acaba ?" diyerek bir paylaşım yaptı.

fltkvo7wiaa3p6c.jpg

AK PARTİLİ İSİMLERDEN TEPKİ

Firari FETÖ'cünün bu paylaşımına AK Partili isimlerden tepkiler geldi. AK Parti izmir ve Meclis İdari Amiri Milletvekili Alpay Özalan, "FETÖ'cülerin tek umudu CHP ve İyi Parti... Hevesiniz kursağınızda kalacak!" paylaşımında bulundu.

AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci ise paylaşımında firari FETÖ'cünün bu paylaşımının ekran görüntüsünü alarak "Bu FETÖ'cü neden ümitli?" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum