FİFA'dan Türk kulüplerine transfer yasağı!

FİFA'dan Türk kulüplerine transfer yasağı!
 Muhabir
FIFA usulsüzlük yapan 3 Türk kulübüne transfer yasağı verdi

FİFA Türk kulüplerine usulsüz nedeniyle cezayı kesti. FIFA, Trendyol Süper Lig ekipleri Gaziantep FK, Gençlerbirliği ve 2. Lig ekibi MKE Ankaragücü’ne 3’er dönem transfer yasağı getirildiğini açıkladı.
FIFA tarafından yapılan açıklamaya göre, "mali anlaşmazlıklar veya mevzuata aykırılık gibi çeşitli ihlaller nedeniyle yeni oyuncu kaydetmeleri geçici olarak yasaklanan kulüpler" arasında 3 Türk kulübü yer aldı. Süper Lig takımlarından Gaziantep FK ile Gençlerbirliği’ne ve TFF 2. Lig ekibi MKE Ankaragücü’ne 3’er dönem transfer yasağı getirildi. Söz konusu kulüpler ceza almasına sebep olan ihlalleri gidermesi durumunda transfer yasağı kaldırılabilecek.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.