Fil Hastalığı Hayatı Zindan Etti!

Fil Hastalığı Hayatı Zindan Etti!
Zonguldak'ın Kilimli İlçesinde yaşayan Emekli Memur Rasim Sarıbaş yakalandığı 'fil hastalığı' nedeniyle çok zor günler yaşıyor. 1987 yılından beri hastalıkla mücadele eden Rasim Sarıbaş hastalığına bir çare arıyor ve uzmanlardan yardım bekliyor.

1987 Yılında Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nde fil hastalığı teşhisi konulan Rasim Sarıbaş, artık hastalığıyla yaşayamaz hale geldi. Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde yaşayan emekli memur Rasim Sarıbaş hastalığının ilerlemesi üzerine hastalığıyla başedemez duruma geldi. 19 yıl önce eşini kaybeden Sarıbaş tedavi görmesine rağmen hastalğının ilerlediğini ve 130 kiloya ulaştğığnı belirtti. 2007 yılında sağ ayağında 2011 yılında ise sol ayağında büyük şişlikler meydana gelmesi nedeniyle yürümekte güçlük çektiğini ifade eden Sarıbaş uzmanlardan yardım bekliyor. Rasim Sarıbaş durumunu şu şekilde izah etti:

"Doktorların bazıları tedavisi yok, bazıları ise var diyor. Ben de ne yapacağımı şaşırdım. Çocuklarım iyileşmem için bilgisayardan araştırma yapıyor, doktorlara götürüyorlar. Kızım İstanbul'da öğretmen. Onun yanına gidip yeniden tedavi görmek istiyorum."



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.