Filede 16. hafta

Filede 16. hafta
Konya Büyükşehir Belediyespor ve Seydişehir Belediye Sanayispor, ligin 16. hafta karşılaşmasında yarın rakipleriyle karşı karşıya gelecek

Türkiye Voleybol Erkekler 1. Lig’de mücadele eden Konya Büyükşehir Belediyespor ve Seydişehir Belediye Sanayispor, ligin 16. hafta karşılaşmasında rakipleriyle karşı karşıya gelecek. Büyükşehir Belediyespor kendi evinde Bornova Anadolu Lisesi’ni konuk ederken, Seydişehir ise lider Düzce Belediyespor’u ağırlayacak. Yarın oynanacak karşılaşmaların başlama saatleri 14.00.

BÜYÜKŞEHİR HATA İSTEMİYOR

Ligde play-off mücadelesi veren Konya Büyükşehir Belediyespor, kendi evinde İzmir temsilcisi Bornova Anadolu Lisesi’ni konuk edecek. Ligin ikinci devresine peş peşe aldığı 2 galibiyetle başlayan sarı-siyahlılar, Bornova ekibi karşısında da kazanarak galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Karşılaşma yarın Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi yan salonda oynanacak.

SEYDİŞEHİR LİDERİ AĞIRLIYOR

Burada mücadele eden diğer bir Seydişehir Belediye Sanayispor ise grup lideri Düzce Belediyespor’u konuk edecek. Ligde çıkış arayan Seydişehir ekibi lider karşısında kazanarak şeytanın bacağını kırmak istiyor. Karşılaşma yarın Seydişehir Spor Salonu’nda oynanacak.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.