FİLEDE ZORLU RANDEVU

FİLEDE ZORLU RANDEVU
Büyükşehir Belediyespor, bugün sahasında Düzce Belediyespor’u ağırlıyor. Play-off yolunda çok kirik bir mücadeleye çıkacak temsilcimizde hedef ilk yarıda mağlup ettiği zorlu rakibini bu sefer kendi sahasında yenmek

Voleybol Erkekler 1. Ligi A Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Konya Büyükşehir Belediyespor, 21. hafta maçında bugün zirvede bulunan Düzce Belediyespor’u konuk ediyor. Üst üste alınan galibiyetlerle büyük moral bulan sarı-siyahlılar, bugünkü zorlu maçı kazanarak yoluna devam etmek amacında. Ligin ilk yarısında lider Düzce Belediyespor’u deplasmanda 3-2 mağlup etmeyi başaran temsilcimiz, aynı başarıyı kendi sahasında da başarmak istiyor. Konya Büyükşehir Belediyespor ile Düzce Belediyespor arasında Kongre Salonu’nda oynanacak maç saat 14.00’da başlayacak.

PLAY-OFF YOLUNDA

Sezona play-off hedefiyle başlayan Büyükşehir Belediyespor, zaman zaman düşüşler yaşasa da yeniden bir çıkış yakaladı. İkinci yarı için yapılan takviyelerle eksikliklerini giderek temsilcimiz, son haftalardaki başarılı performansıyla dikkatleri üzerinde çekmeyi başardı. Play-off yarışında 37 puanla 5. sırada bulunan Büyükşehir Belediyespor, 3. sırda yer alan Düzce Belediyespor’u ağırlayacak. Temsilcimiz zorlu maçı taraftarlarının desteğiyle kazanmak istiyor.

ACAR’DAN HAZIRIZ MESAJI

Konya Büyükşehir Belediyespor antrenörü Rasim Acar, zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek hazır olduklarını söyledi. İkinci yarıda takımın performansından memnun olduğunu ifade eden Acar, bu başarıyı kalan haftalarda da sürdürüp play-off’lara kalmak istediklerini belirtti. Bugün oynanacak zorlu Düzce maçına hazır olduklarını söyleyen Rasim Acar, “Gerekli tüm çalışmalarımızı yaptık. Rakibimizi iyi tanıyoruz ve kazanmak istiyoruz. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum. Transferlerimiz oldu ve kısa sürede uyum sağladılar. Bu nedenle mutluyuz. Bugün de çok zorlu bir maça çıkacağız. Ligin güçlü ekiplerinden Düzce’yi ağırlayacağız. Oyuncularıma güveniyorum gereken mücadeleyi verip kazanacağımızı düşünüyorum” diye konuştu. (Seda Erciş)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.