Filistinli Yaralıların Türkiye'ye Getirilmesi

Filistinli Yaralıların Türkiye'ye Getirilmesi
Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Bayram Sakartepe, İsrail'in Gazze saldırılarında yaralanan çocukları tedavi gördükleri Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret etti

Saadet Partisi (SP) İzmir İl Başkanı Bayram Sakartepe, İsrail'in Gazze'ye yönelik bombalı saldırılarında yaralanan çocukları tedavi gördükleri Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret etti.

Tedavileri süren 7 çocuğun durumlarıyla yakından ilgilenen ve çeşitli hediyeler veren Sakartepe, yaralıların sağlık durumlarıyla ilgili de doktorlardan bilgi aldı.

Sakartepe, beraberindeki SP il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte tedavi gören çocuklara bayram şekeri hediye etti.

Burada gazetecilere açıklama yapan Sakartepe, Kurban Bayramı öncesi Gazze'den gelen yaralı çocukları ziyaret ederek onlara moral vermek istediklerini ifade etti.

Yaralı çocukların bir an önce sağlıklarına kavuşmaları temennisinde bulunan Sakartepe, "Maalesef siyonist İsrail'in vahşetinin ne kadar şiddetli olduğunu burada gördük. Kardeşlerimize geçmiş olsun dedik. Kurban bayramlarını tebrik etik. Millerimizin her zaman Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğunu kendilerine ifade ettik. Filistinli kardeşlerimiz için parti olarak her türlü desteği vermeye hazırız" şeklinde konuştu. 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.