Final gibi maç

Final gibi maç
Torku Konyaspor bugün ligde son sırada yer alan Balıkesirspor’a konuk oluyor. Bu sezon deplasmanda hiç kazanamayan temsilcimiz iki takım için de büyük önem taşıyan maçta tecrübesiyle sonuca gitmek amacında

Spor Toto Süper Lig’de 19. hafta heyecanı yaşanırken temsilcimiz Torku Konyaspor deplasmanda son sıradaki Balıkesirspor’a konuk olacak. 5 haftalık galibiyet hasretine geçen hafta Eskişehirspor’u 1-0 yenerek son veren yeşil-beyazlı temsilcimiz bugünkü maçı da kazanarak bir nebze olsun rahat bir nefes almak amacında. Alt sıralarda puan aralığının iyice daralması nedeniyle takımlar birbirinden kritik maçlara çıkarken, Balıkesir’deki bu maç da hem iki ekip açısından hem de yarıştaki diğer takımlar için oldukça önemli. Kazananın üç puandan fazlasını alacağı maçta ilk deplasman galibiyetine ulaşmanın mücadelesini verecek olan Torku Konyaspor’da hazırlıklar tamamlandı ve takım galibiyet hedefiyle Balıkesir’e gitti.

TEK HEDEF GALİBİYET

Sezona kötü başlayan ancak Kemal Özdeş’in takımın başına geçmesinin ardından çıkışa geçen Balıkesirspor’un hafife alınacak bir takım olmadığını belirten teknik heyetin hafta boyunca oyuncularıyla yaptığı toplantılarda, “Rakibin puan cetvelindeki sıralamasına bakıp da aldanmayın. Son dönemde iyi futbol oynuyorlar ve özellikle iç sahada çok tehlikeli olabilecek bir takımlar. Onlar da kazanmak istiyor. Bizimle oynayacakları maça final gözüyle bakıyorlar. Biz sahada serinkanlılığımızı koruyup, kendi oyun düzenimize sadık kalırsak bu maçtan istediğimizi alırız” dediği öğrenildi.

MAÇ SAAT 13.00’DA

Balıkesirspor ile Torku Konyaspor arasındaki zorlu müsabaka Balıkesir Atatürk Stadı’nda saat 13.00’da başlayacak. LİGTV 2’den canlı yayınlanacak müsabakayı Barış Şimşek-Serdar Diyadin-Bahtiyar Birinci hakem üçlüsü yönetecek. Sarı kart cezalısı Mehmet Güven dışında önemli bir eksiği bulunmayan Torku Konyaspor’un sahaya; Kaya, Ömer Ali, Selim, Kokalovic, Vukovic, Uğur İnceman, Ali Çamdalı, Mahlangu (Kenan), Djalma, Torje ve Hasan Kabze ilk 11’i ile çıkması bekleniyor. (Spor Servisi)  

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.