Fırat Kalkanı Operasyonunda Deaş'a Ait 2 Barınma Yeri İmha Edildi.

Fırat Kalkanı Operasyonunda Deaş'a Ait 2 Barınma Yeri İmha Edildi.
Türk Hava Kuvvetlerine ait uçaklar, Bzagah ve Zarzur bölgesinde terör örgütü DEAŞ'a ait 2 barınma yerini imha etti

ANKARA (AA) - Türk Silahlı Kuvvetlerinden yapılan bilgilendirmeye göre, terör örgütü DEAŞ başta olmak üzere terör örgütlerinin yarattığı tehdidi bertaraf ederek hudut güvenliğini artırmak ve koalisyon güçlerine destek vermek için Suriye'nin kuzeyine yönelik 24 Ağustos'ta başlatılan Fırat Kalkanı Harekatı devam ediyor.

Harekatın 99. gününde, Türk Hava Kuvvetlerine ait uçaklarca Bzagah ve Zarzur bölgesinde DEAŞ mensuplarınca kullanılan 2 barınma yeri imha edildi.

AFAD ve Türk Kızılayına ait unsurlar ise Özgür Suriye Ordusu personeli ve sivillere yönelik lojistik faaliyetlerini sürdürdü.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.