Firefox Arama Motoru Güncellendi!

Firefox Arama Motoru Güncellendi!
Google ile anlaşması biten Mozilla, Yahoo ile anlaştıktan sonra kullanıcılarına güzel bir güncelleme sundu. İşte o güncellemenin detayları.

Geçen hafta Mozilla ile Yahoo'nun yeni bir anlaşma içinde olduğunu duymuştum. Firefox yeni güncellemesi ile yeni bir arama deneyimi geliştirdi. Arama işlemini kolaylaştırabilmek adına geçişleri kolaylaştırdı. 

Diyelim ki veteknoloji hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsunuz. Mozilla Firefox üzerinden aramayı başlatırken aşağıdaki kutucukları seçerek istediğiniz bir site içerisinde arama gerçekleştirebiliyorsunuz. Aşağıdaki gif güncellemeyi anlatmaya yetecektir diye düşünüyorum.Hayatınızı kolaylaştırabilmek için yeni versiyonu ile Yahoo'nun Bing powered arama deneyimini kullanmış. 

Buna ek olarak başka bir sitede arama yapmak istediğinizde siteye girip arama yapmanıza gerek kalmıyor. Varsayılan arama motorundan da bunu yapabilirsiniz. Şuan için yerleşik olan siteler arasında Wikipedia, Amazon, Bing, Yahoo, DuckDuckGo, eBay ve Twitter bulunuyor. Dilerseniz yeni bir bağlantı ekleyerek bu listeyi özelleştirebilirsiniz. 

Mozilla Firefox'un bu yeni güncellemesini beğendiniz mi?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.