FLAŞ! EKMELEDDİN MHP'NİN BAŞINA MI GEÇİYOR ?

FLAŞ! EKMELEDDİN MHP'NİN BAŞINA MI GEÇİYOR ?
Ankara kulisleri bu iddiayı konuşuyor. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin son seçimlerdeki başarısızlığın ardından istifa edeceği yerine ise Ekmeleddin İhsanoğlu'nun geçeceği iddia edildi.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının üzerinden 24 saat bile geçmeden art arda gelen istifa haberleri MHPyönetimini zor durumda bıraktı.

Aksam.com.tr'nin haberine göre; Bahçeli'nin bunları durdurmak adına istifa edeceği ve yerine de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP ve MHP'nin çatı adayı olarak gündeme gelen Ekmeleddin İhsanoğlu'nun MHP Başkanı olacağı konuşuluyor.

MHP BAŞKANLIĞI İÇİN ADI GEÇENLER

Ancak bir başka konuşulan kulise göre de parti tabanından bir grup Cumhurbaşkanlığı seçiminde de İhsanoğlu’nu istemiyordu. Bu ekipler ise böyle bir şeyin mümkün olmadığını söylüyorlar.

Diğer adı geçenler ise eski MHP Ülkü Ocakları Başkanı Azmi Karamahmutoğlu ve partiden Bahçeli’nin uzaklaştırdığı Meral Akşener.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.