FLAŞ... FLAŞ... Erdoğan: Son seçimim görevi devrediyorum

FLAŞ... FLAŞ... Erdoğan: Son seçimim görevi devrediyorum
 Muhabir
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan siyasi başarılarla dolu kariyerini 31 Mart yerel seçimleri ile noktalıyor.

Cumhurbaşkanlığı görev süresi dolduktan sonra seçimlere girmeyeceğini açıklayan Erdoğan 31 Mart yerel seçimlerin son seçimi olduğunu duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen 7. Gençlik Buluşması öncesinde vakfın 81 il temsilcisiyle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimlere 22 gün kaldığını anımsatarak, Ardı arkası kesilmeyecek şekilde çalışmalarımı sürdürüyorum. Adeta nefes almaksızın koşturuyoruz. Çünkü benim için bu bir final. Yasanın verdiği yetkiyle bu seçim son seçimim ama buradan çıkacak netice benden sonra gelecek kardeşlerim için bir emanetin devri olacak. Onun için de hazırlıklarımızı buna göre yapıp, adımı da buna göre atmamız lazım ki çok farklı bakanlara karşı gereken cevabı istiyoruz ki 31 Mart akşamı verelim. 1 Nisan'dan itibaren de yeni bir dönemi inşallah başlatalım" dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.