Muhalefet medyası 2,5 milyon oy farklık seçimden "zafer" çıkarmayı başardı!

Muhalefet medyası 2,5 milyon oy farklık seçimden "zafer" çıkarmayı başardı!
Seçimden önce "ilk turda açık ara kazancağız" algısı yapan CHP yanlısı fondaş medya, 5 puanlık farka rağmen Cumhurbaşkanı Seçimini "zafer" olarak lanse etti

Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na 2,5 milyon fark attığı 14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanı Seçimi, az bir oy farkıyla 50+1'e takılarak ikinci tura kaldı.

YSK Başkanı Ahmet Yener, oranları"Kesin olmayan geçici sonuçlara göre, Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yüzde 49,51, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun yüzde 44,88, Sayın Sinan Oğan'ın yüzde 5,17 ve Sayın Muharrem İnce'nin yüzde 0,44 oy aldığı görülmüştür." sözleriyle açıkladı.

İLK TURDA AÇIK ARA KAZANIYOR, ERDOĞAN DEVRİLİYORDU!

Seçimlerden önce sürekli olarak "Kılıçdaroğlu açık ara kazanacak", "Erdoğan gidecek", "İlk turda bitecek" şeklinde algı oluşturan fondaş medyanın, dediklerinin hiç biri olmamasına ve aleyhlerine olan 5 puanlık farka rağmen seçimden zafer çıkarmaları, "Milleti hiç bir zaman anlamıyorlar ve bu yüzden de hep kaybediyorlar" dedirtti.

cumhuriyet-2023-05-15-22lu.jpg

birgun.jpg

sozcu-2023-05-16-ypi3.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.