NATO fotoğrafı üzerinden Türkiye ve Erdoğan'la ilgili "aşağılık" algı çalışması

NATO fotoğrafı üzerinden Türkiye  ve Erdoğan'la ilgili "aşağılık" algı çalışması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın NATO toplantısında Biden'le görüşmesindeki resim üzerinden algı operasyonu yapıldı. Türkiye düşmanı batı medyasının yanı sıra içerideki malum muhalefet ve işbirlikçi, mandacı kafa da aşağılık algıya ortak oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğqan, ABD Başkanı Joe Biden ile NATO görüşmesi sonrasında önemli bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantı öncesinde salonunda ayaküstü samimi ve verimli bir görüşme gerçekleştiren Erdoğan'ın bu anları, kirli bir propagandanın parçası olarak kullanılmaya çalışıldı.

Batı medyasının yanı sıra Türkiye'den de bazı medya organları ve sosyal medyadaki Türkiye düşmanları bu kirli siyasete çanak tuttu.

Joe Biden Erdoğan'ın yanına geldi ve sohbet etti (VİDEO)

ÜSTÜNLÜK ALGISI

Joe Biden yerine geçerken iki yan tarafında oturan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanına gelerek selam verdi.

Tam o sırada kendisi gören Erdoğan ayağa kalkarak selamına karşılık verdi. Karşılıklı tokalaşma ve samimi bir sohbet gerçekleştiren iki liderin bu anları, kirli bir algı operasyonunun parçası haline getirildi.

Erdoğan'ın tam oturduğu yerden kalkarken çekilen kare sanki Erdoğan, Biden'in önünde eğiliyormuş algısıyla aşağılık bir algının parçası haline getirildi.

Joe Biden Erdoğan'ın yanına geldi ve sohbet etti (VİDEO)

Erdoğan'ın ayağa kalkışı sırasında Biden'ın elini tutması anı, Reuters tarafından amacından çarptırılmış bir şekilde servis edildi.

Görüntüleri haberlerinin en başında veren AFP, Guardian, Rudaw gibi uluslararası medya kuruluşları sosyal medyada bu fotoğraf ile algı çalışması yaparken, Oda TV de aynı yöntemle haberi paylaşarak görenleri şaşırtmadı.

Türkiye'deki Erdoğan düşmanı işbirlikçi mandacı kafa da sosyal medya bu fotoğraf üzerinden algı yapmaya çalıştı.

 

Cumhuriyet gazetesi de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda malum fotoğraf karesine yer verirken, gelen tepkiler sonrasında paylaşımını değiştirdi.

 

GERÇEK ÖYLE DEĞİL! İŞTE GERÇEK!

 

 

Joe Biden Erdoğan'ın yanına geldi ve sohbet etti (TIKLA&İZLE)

Joe Biden Erdoğan'ın yanına geldi ve sohbet etti (TIKLA&İZLE)

20210614-2-48752804-66075668.jpg

Joe Biden Erdoğan'ın yanına geldi ve sohbet etti (VİDEO)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.