Fotoğraf ve resim sanatı "Atemporal" sergisinde buluşacak

Fotoğraf ve resim sanatı "Atemporal" sergisinde buluşacak
Fotoğraf sanatçısı Gürcan Aydoğan’ın fotoğraflarını suluboya ile yorumlayan ressam Müge Peri'nin “Atemporal” sergisi, 16-26 Mart arasında Galeri Art212'de görülebilecek

İSTANBUL(AA) - Fotoğraf sanatçısı Gürcan Aydoğan'ın fotoğraflarından esinlenerek, ressam Müge Peri tarafından hazırlanan "Atemporal" sergisi, 16 Mart'ta sanatseverlerle buluşacak.

Alınan bilgiye göre, Ressam Müge Peri ve fotoğraf sanatçısı Gürcan Aydoğan'ın ortak imzasını taşıyan "Atemporal" sergisi, Galeri Art 212 Nişantaşı'nda sanatseverlerle buluşacak.

Sergide, akademik kariyeri ve 25 yıl emek verdiği finans sektörünün ardından, son on yıldır zamanının çoğunu fotoğrafçılığa adayan Gürcan Aydoğan'ın soyut fotoğrafları ve ressam Müge Peri'nin Aydoğan'ın fotoğraflar üzerinden oluşturduğu suluboya çalışmaları yer alıyor.

Görsel detaylar içermekle birlikte eserler ışık oyunları ve renk dalgalarıyla izleyiciyi ait oldukları zaman ve mekandan uzaklaştırıp, dış dünyadan koparıp içsel bir gerçekliğe sürüklüyor.

Sergi, 26 Mart'a kadar görülebilecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.