Francisco Calvo, ligdeki ilk golünü attı

Francisco Calvo, ligdeki ilk golünü attı
UEFA Konferans Ligi'nde ilk resmi golünü atan Calvo, Konyaspor formasıyla Süper Lig'deki ilk golünü Antalyaspor maçında kaydetti

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Fraport TAV Antalyaspor'la 1-1 berabere kalan Arabam.com Konyaspor'da uzatma dakikalarında puanı getiren gole imza atan Francisco Calvo, yeşil-beyazlı formayla ligdeki ilk golüne imza attı.

Kosta Rikalı oyuncu UEFA Konferans Ligi'nde Bate Borisov karşsında Konyaspor formasıyla ilk golünü atmıştı. Başarılı oyuncu Antalyaspor maçında ligdeki ilk golüne imza atmış oldu.

francisco-calvo-1.jpg

ÇOK MUTLUYUM

Antalyaspor karşısında kendisinin attığı golle puan aldıkları için çok mutlu olduğunu ifade eden Francisco Calvo, "Son dakikalarda attığım gol için çok mutluyum. Geldiğim günden beri taraftarlar beni iyi karşıladı. Takım arkadaşlarım, kulüp ve ailem gibi faktörler benim performansıma olumlu yansıyor" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.