Fransız kaleci Bernardoni'den Konyaspor, Konya ve Türk halkına karalama!

Fransız kaleci Bernardoni'den Konyaspor, Konya ve Türk halkına karalama!
Konyaspor'un teşekkür ederek yollarını ayırdığı Fransız kaleci Bernardoni'den Konyaspor ve Konya'ya karalama!

Konyaspor'un karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığı Fransız kaleci Paul Bernardoni, Konyaspor ve Konya şehri hakkında akıl almaz bir karalamaya imza attı.

Yeşil-beyazlıların teşekkür ederek yollarını ayırdığı ve İsviçre'nin Yverdon takımına transfer olan Fransız kaleci Paul Bernardoni, Fransız Le Parisien'e verdiği demeçte akıl almaz sözler söyledi.

untitled-2-001.jpg

Fansız oyuncu Konyaspor'u eleştirmekle kalmadı. Köpeğinin zehirlendiği iddiasında buşunan Paul Bernardoni, "Konya'da çok fazla sokak köpeği var ve insanlar onları pek sevmiyor" iftirasıyla özelde Konya, genelde Türk halkını da karalamaya çalıştı.

408878462-790346669769294-5465375252332804271-n.jpg

İşe Fransız kalecinin o sözleri:

"BANA 2 AY PARA VERMEDİLER"

"Konyaspor'dan ayrılmamın nedenlerinden biri maaşımı zamanımda alamamamdı. ilk iki ay boyunca hiç para alamadım. Daha sonra iki kez ödeme alabildim. Bir tanesi FIFA'nın uyarısından sonraydı. İkincisi sözleşmemi fesh ettikten sonra. Neden maaşım zamanında yatmıyor diye sorduğumda, 'Çok yakında paranı alırsın' dediler ama hiç böyle olmadı."

"ALACAKLARIMI BİRKAÇ TAKSİTTE ÖDEMEK İSTEDİLER"

"Kulüp borçlarını birkaç taksitte ödemek istedi. Ben kabul etmedim. Bunu bana sportif anlamda ödettiler. Galatasaray ve Fenerbahçe'ye karşı oynanacak maçlar öncesinde tam otobüse binecektim ki takımın WhatsApp grubunda takımdan çıkarıldığımı öğrendim."

412974427-798496352287659-7202613877206909955-n-1.jpg

"KÖPEĞİM ZEHİRLENDİ!"

"Sportif açıdan 17 maç oynayabildim ama insani açıdan her şey korkunçtu. Kariyerimin başından beri benimle birlikte olan köpeğim Berni zehirlendi. Bir yürüyüş sırasında bu acı olay yaşandı. Konya'da çok fazla sokak köpeği var ve insanlar onları pek sevmiyor. Köpeğimin ölümü, Türkiye'yi bir an önce terk etmek istememe neden oldu."

"EŞİME VİZE ÇIKARAMADILAR"

"Konyaspor tarafından eşimin vize sorunları bir türlü çözülemedi. Bir noktada Fransa'ya dönmek zorunda kaldı. 90 günlük Türkiye vizesinin bitmesine sadece 3 gün kaldığı söylendi. Bu yüzden Türkiye'ye dönemedi. Bu bardağı taşıran son damlaydı. Maaşımı alamıyorum, köpeğim zehirlendi ve öldü, eşimden uzak kaldım. Bu çok fazlaydı. Artık bu hayatı yaşamak istemiyordum."

img22122023134108-so1pd.png

"EV KİRAMI ÖDEMEDİLER"

"Ev kiramı ödemesi gereken kulüptü ama bunu hiç yapmadılar. Bana Fransızca tercüman sözü verdiler ama tercüman da ortada yoktu."

"ÇOĞUNLUĞU DİNLEDİM"

"Konya'da oynamış arkadaşlara onlarca mesaj gönderdim. Ne oldu biliyor musunuz? Gitmememi söyleyen bir kişi dışında diğer tüm oyuncular bana şunu söyledi, 'En kötü ihtimalle 1-2 ay geç alırsın ama sonunda tüm paranı alırsın' dediler, ben de çoğunluğu dinledim."

"YALANLARI DUYAN BİR BEN DEĞİLMİŞİM"

"Birkaç hafta sonra yalanları duyanın sadece ben olmadığımı anladım. Örneğin, takım arkadaşlarıma çocukları için harika okullar olduğunu söylemişler ve bu şekilde imza attırmışlar. Bu da yalandı."

gen1odtwaaaiad1.jpeg

TEPKİŞ YAĞDI: AMACINI AŞAN MAKSATLI İFADELER!
Fransız kalecinin, maddi sorunlar nedeniyle haklı bazı aksaklıklar üzerinden kulüpte parasının kalmışçasına maksatlı ve siyasi amaç taşıdğı gözlenen sözlerine sosyal medyadan tepki yağarken yeşil-beylı taraftarlar, "Sanırsınız 1 kuruşu kalmış, sanırsınız dağ başında yaşamış. Bu ülkede sokak hayvanları Fransa'daki Afrika kökenlilerden ve Müslümanlardan daha özgür ve daha iyi muamele görmektedir. Sen teşekkür et, adam karalama ve algı operasyonu yapsın. Aldığın oyuncu önce karakterli olacak. Bu da Konyaspor yönetimine ders olsun" şeklinde ifadeler kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum