Fransızlar Sandık Başında

Fransızlar Sandık Başında
Altı yılda bir yapılan yerel seçimlerle ülkede 367 bin 67 belediyenin kimler tarafından yönetileceği belirleniyor ve diğer seçimlere yön veriyor.

Altı yılda bir yapılan yerel seçimlerle ülkede 367 bin 67 belediyenin kimler tarafından yönetileceği belirleniyor ve diğer seçimlere yön veriyor.Fransa'da 2008 yerel seçimlerinde ikinci turunda katılım oranı yüzde 65'e yükselirken 2014 seçimlerine katılım oranının daha az olacağı tahmin ediliyor. Strasbourg Belediye Başkanlığına 10 aday'dan Bağımsız Parti adayı Konya asıllı Tuncer Sağlamer 'Yurttaşlık Haraketi' sloganıyla seçmeni nasıl etkilediği, sandıktan çıkacak sonuçlar merakla bekleniyor. Sandıklar Sabahsaat 08.00'dan akşam saat 20.00'a kadar açık kalacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.