Freni boşalan kamyonet, apartman boşluğuna düştü

Freni boşalan kamyonet, apartman boşluğuna düştü
Kaza anı bir otoparkın güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı

İSTANBUL (AA) - Şişli'de freni boşalan bir kamyonet, apartman boşluğuna düştü.

Teşvikiye Mahallesi Dil Sokak'ta 34 ZV 6630 plakalı beyaz eşya yüklü kamyonetini park eden Musa K, aracın yanından ayrıldı. Bu sırada freni boşalan kamyonet, hareket ederek yakınlardaki bir apartman boşluğuna düştü.

Kazada herhangi yaralanma olmazken, binada hasar meydana geldi.

Apartman sakinlerinin durumu bildirmesi üzerine, olay yerine gelen polis ve itfaiye ekiplerinin incelemesinin ardından, kamyonet vinçle bulunduğu yerden çıkarıldı.

Bu arada, kaza bir otoparkın güvenlik kameralarınca görüntülendi. Görüntülerde, kaldırımda köpeğiyle yürüyen bir kadının, üzerine gelen aracı fark ederek kaçması ve ardından kamyonetin hızla bina boşluğuna düşmesi görülüyor.

- Beton mikseri devrildi

Öte yandan, Kağıthane Gürsel Mahallesi'nde, İrfan Ciğer yönetimindeki 34 TZ 3208 plakalı beton mikseri virajı alamayarak yan yattı. Kazada araç içerisinde sıkışan Ciğer, vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarılarak, Kağıthane Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ciğer'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.