Fuara 2. marka

Fuara 2. marka
Gayrimenkul sektöründe şaha kalkma hedefinde olan Konya; ilk kez düzenlenecek Konut, İşyeri, Arsa, Yatırım ve Pazarlama Fuarı ile bu yolda önemli bir adım atmak amacında

İLK KEZ DÜZENLENECEK

Fuarlar şehir olarak da bilinen Konya yıl içerisinde gerçekleştirdiği 12 fuara bir yenisini daha ekliyor. Gayrimenkul sektörüne katkı sağlamak amacıyla Konya Ticaret Odası’nın önderliğinde, TÜYAP ve Emlakçılar Odası’nın destek ve katılımı ile “Konya Konut, İşyeri, Arsa, Yatırım ve Pazarlama” Fuarı düzenlenecek. Fuara yerli ve yabancı yatırımcıların yoğun katılımı bekleniyor.

GENİŞ KATILIM OLACAK

6-9 Nisan tarihlerinde İnşaat Fuarı’yla eş zamanlı olarak  “Konut, İşyeri, Arsa, Yatırım ve Pazarlama”, Konya Kent” ve “Mobilya Dekorasyon” fuarları da gerçekleştirilecek.  Çok sayıda odanın da iştirakiyle bu sektörde ilk kez böylesi geniş katılımlı bir fuar düzenleneceğini belirten sektör temsilcileri, Konya’nın tarım fuarından sonra marka bir fuara daha kavuşacağını ifade ediyor.

PAZAR PAYI ARTACAK

Fuara katılım sağlayacak olan odalardan Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, “Oda olarak yapılan fuara desteğimiz büyük olacak. Diğer odalarla yaptığımız iş birliği ile yatırımlarımızın önü daha da açılacak. Fuara katılması için yabancı yatırımcılarla görüşmeler devam ediyor. Bu fuar sayesinde yurtdışındaki pazar payının artırılması sağlanacak. Bu fuar ekonomiye büyük bir katkı sağlayacak” diye konuştu. (Derya Demir)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.