Futbol iyi ama…

Futbol iyi ama…
2015-2016 sezonunun ilk yarısını 20 puanla tamamlayan Anadolu Selçukspor, geçtiğimiz sezondan daha iyi bir grafik sergiledi. Abdurrahman Baysangur yönetimindeki takım futbol olarak tatmin etse de sahadaki oyunlarını skora yansıtamadı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor, 2015-2016 sezonunun ilk yarısını geçtiğimiz hafta oynadığı ve beraberlikle tamamladığı Kırklarelispor maçıyla kapattı. Sezon başında hedefini üst sıralar olarak belirleyen ve bu doğrultuda lige başlayan yeşil-beyazlılar, şuana kadar çizdiği grafik ile skor anlamında olmasa da oynanan futbol ile olumlu sinyaller verdi. Geçtiğimiz sezona göre daha iyi bir ilk yarı geçiren temsilcimiz, sergilediği futbol ile de bunu kanıtladı. Temsilcimiz geçen yıl ilk yarıda 15 puan toplarken, bu sezonun ilk devresinde 20 puana ulaştı.

İLK YARIDA 4 GALİBİYET

Genç bir ekip ile yola çıkan Anadolu Selçukspor’un teknik direktörü Abdurrahman Baysangur, oynanan futboldan memnun kalsa da bir süre sonuca etki edememenin sıkıntısını yaşadı. Rakiplerine oranla daha olumlu bir futbol sergileyen yeşil-beyazlıların, gol bulamaması ise genç ve yeni ekip olmasına bağlandı. Geride kalan 17 haftada 4 galibiyet, 8 beraberlik 5 mağlubiyet elde eden Anadolu Selçukspor, 20 puan toplayarak ilk devreyi 12. sırada tamamladı.

GALİBİYETLER EVDE GELDİ

Yeşil-beyazlılar ilk yarıda aldığı 4 galibiyetin 3’ünü evinde kazandı. Sahasında Bandırmaspor, Anadolu Üsküdar ve Bugsaşspor karşısında 3 puanla ayrılmayı başaran temsilcimiz, sadece 2 maçtan puansız ayrıldı. Evindeki 3 maçı da eşitlikle tamamlayan Anadolu Selçukspor, zirvedeki rakipleriyle evinde iyi mücadele vermesine rağmen ilk yarıda puanlarını paylaştı. (Seda Erciş)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.