Futbol Şöleni

Futbol Şöleni
Yeni sezonun fikstürü belirlenirken, arka arakaya oynanacak maçlar için Konyalı sporseverler, şimdiden heyecanlı.

Seda Erciş

Spor Toto Süper Ligde 2015-2016 sezonunun fikstürü belirlenmesinin ardından gözler Konya’da oynanacak maçlara çevrildi. Kısa zamanda önemli maçlara ev sahipliği yapacak Konya, şimdiden hazırlıklara başladı. Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonuna evinde oynayacağı Akhisar Belediyespor maçı ile başlayacak. Temsilcimiz, yeşil-beyazlı taraftarlar ile ağustosun ikinci haftası Torku Arena’da buluşacak ve lige taraftarların önünde moralli bir şekilde çıkacak.

ARENA’DA ŞÖLEN YAŞANACAK

Futbolseverler, Arena’da oynanacak büyük maçları bekliyor. Torku Konyaspor, sezonun ilk büyük maçını 3.haftada Galatasaray ile iç sahada oynayacak. Ardından milli maçlara ev sahipliği yapacak olan Konya’da sporseverler adeta futbola doyacak. 28-29-30 Ağustos tarihlerinde Galatasaray ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlıların ardından Torku Arena’da, A Milli Futbol Takımı sahne alacak. 3 Eylül Letonya, 6 Eylül Hollanda ile Konya’da mücadele edecek Türkiye maçları için sporseverleri bu durum şimdiden heyecanlandırıyor.

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Torku Arena’da 10 gün içerisinde bir büyük lig maçı iki tane de milli maç oynanacak. Bu büyük maçlarda takımları en iyi şekilde ağırlamak isteyen yeşil-beyazlılar, yeni sezon için stat çalışmalarına başladı. Özellikle çimlerde sıkıntı çekmek istemeyen ve bu yönde çalışmaları titizlikle sürdüren stat görevlileri, yeni sezona en iyi şekilde hazırlamanın gayreti içerisinde. Öte yandan Kayacık Tesisleri’nde devam eden yenilemem çalışmalarında son aşamaya gelindi. Milli Takım için de hazırlanan tesis, yaklaşık bir ay içerisinde tamamlanması bekleniyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.