Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig
- Osmanlıspor: 1 - Antalyaspor: 0 (İlk yarı)


Stat: Osmanlı

Hakemler: Arda Kardeşler, Samet Çiçek, Oktay Önge

Osmanlıspor: Hakan Arıkan, Vrsajevic, Uğur Demirok, Numan Çürüksu, Muhammed Bayır, Delarge, Mehmet Güven, Musa Çağıran, Ndiaye, Umar, Webo

Antalyaspor: Mbolhi, Inkoom, Celustka, Diego, Motta, Rıdvan Şimşek (Dk. 44 Danilo), Charles, Yekta Kurtuluş, Serdar Özkan, Enguene, Eto'o

Gol: Dk. 41 Webo (Osmanlıspor)


ANKARA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Osmanlıspor, Antalyaspor karşısında ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

20. dakikada Vrsajevic sağ kanattan getirdiği topu ceza alanındaki Ndiaye'ye aktardı. Bu futbolcunun pasında Umar, yakın mesafeden topa vurdu. Kaleci Mbolhi meşin yuvarlağı çelmeyi başardı.

24. dakikada Enguene'nin kullandığı serbest vuruşta doğrudan kaleye yönelen topu son anda kaleci Hakan Arıkan kornere çeldi.

33. dakikada Ndiaye'nin düşürülmesi sonrasında kazanılan serbest vuruşu Musa Çağıran kullandı. Bu futbolcunun plase vuruşunda, top az farkla üstten auta gitti.

41. dakikada Osmanlıspor, ilginç bir golle öne geçti. Defansın hatalı pasında Umar ceza alanında kaleci Mbolhi ile karşı karşıya kaldı. Pozisyonda topa vurmakta geciken Umar, son çizgiye inerek meşin yuvarlağı altıpasa çıkardı. Antalyaspor defansındaki Celustka ile Diego'nun uzaklaştıramadığı topa ayak koyan Webo, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Karşılaşmanın ilk yarısı, Osmanlıspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Bu arada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle karşılaşma öncesinde hakemler ve iki takım futbolcuları sahaya ellerinde Türk bayrağı bulunan, Türk bayrağı tişörtü giymiş küçük çocuklar ve Türk bayraklı balonlarla çıktılar.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.